Eventy Svadby Technické zabezpečenie

Video, aké ste ešte nevideli!

Na eventy dodávame kamery, kamerové žeriavy, strižne, televízie, projekcie a LED obrazovky, samozrejme s profesionálne vyškoleným personálom.

Video, aké ste ešte nevideli!

Video ako reprezentačný nástroj, resp. dizajnový doplnok je neodmysliteľnou súčasťou nášho portfólia. Na eventy dodávame kamery, kamerové žeriavy, strižne, televízie, projekcie a LED obrazovky, samozrejme s profesionálne vyškoleným personálom. Výrok „Je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť“ je dnes aktuálnejším, než kedykoľvek predtým. Odborníci na marketing už dlho tvrdia, že video je trendom pre predaj v najbližších rokoch. Rýchly vývoj technológií a s ním súvisiaca digitalizácia je toho dôkazom. Tieto fakty sa čoraz intenzívnejšie prejavujú aj v eventovom sektore. Statické prezentácie v Powerpointe postupne nahrádzajú kvalitne spracované videoklipy, s ktorých výrobou, či exekúciou vám veľmi radi pomôžeme!

LIVE!

Vo veľkých, resp. príliš členitých priestoroch je nutné zabezpečiť, aby aj ten najvzdialenejší divák mal dokonalý výhľad na účinkujúcich. Prostredníctvom profesionálneho kamerového systému, strižne, LED obrazoviek, televízorov, či projekcií dokážeme tento parameter splniť a to s minimálnym oneskorením. Problémom, samozrejme, nie je prenos do viacerých miestností alebo do online prostredia.

Práve po online riešeniach je v súčasnosti čoraz väčší dopyt, a preto spolupracujeme s tímom skúsených ľudí, ktorý sa téme live stream seriózne venuje už roky. Vďaka možnosti živého internetového vysielania priamo z eventu môžu účastníci ušetriť množstvo času, ktoré by strávili cestovaním. Prostredníctvom videoportálov, resp. sociálnych sietí, na ktorých tieto vysielania prebiehajú, je možné hostí z online prostredia zapojiť do deja eventu a moderným spôsobom ich preniesť na obrazovky.

Prečo aftermovie?

Ak sa už na evente nachádzajú kameramani s technikou, prečo si nedať vytvoriť aftermovie (zostrih)? Poslúži pre reklamné účely, ako inšpirácia pre ďalších potenciálnych účastníkov, či ako príjemná spomienka. Vďaka dnešnej popularite sociálnych sietí je zdieľanie takéhoto videa veľmi jednoduchou a zároveň funkčnou aktivitou.

Okrem tradičných záberov, na ktoré sme roky zvyknutí, je možné stream, resp. aftermovie oživiť a obohatiť pohľadmi z kamerového žeriavu, či dronu. Tie sa tešia extrémne veľkej popularite, avšak pri ich použití je nutné dodržiavať platnú legislatívu a vlastniť príslušné licencie, keďže takéto zábery sa klasifikujú ako letecké. Ide o moderný spôsob ako sa zviditeľniť a zaujať diváka, ktorý určite stojí za to! Radi vám povieme viac!

Svadobné video

Aj keď mnohé typy eventových videí majú veľmi podobný scenár (promo video, produktové video, zostrih z galavečeru, konferencie, apod.), to svadobné je predsalen výnimočné. Prikladáme mu obrovskú dôležitosť, keďže ide o jeden z najdôležitejších dní v živote dvoch ľudí. S našim tímom skúsených profesionálov sa vždy postaráme o to, aby jedinečnosť svadobného dňa bola zachytená vo výslednom videu.

VJ-ing

Obľúbenou a žiadanou súčasťou eventov, je tzv. VJ-ing. Videojockey (VJ), teda človek, ktorý je za túto úlohu zodpovedný, naživo prostredníctvom projekčných plôch, resp. obrazoviek vizuálne dopĺňa hudobnú produkciu. Výsledkom je vždy originálna audiovizuálna šou, ktorá v kombinácii so svetelnými a špeciálnymi efektmi vyvoláva nezabudnuteľné zážitky!

Video mapping

Fenoménom tejto doby je videomapping. Za pomoci výkonných projektorov prezentujeme vopred na mieru pripravený obsah na bežné, ale aj netradičné povrchy. Prostredníctvom tohto systému dokážeme zmeniť budovu, most, vežu alebo akúkoľvek inú stavbu na úplne iný objekt, ktorý je v pohybe, mení farby, tvar a podobne. Z hľadiska našej, či zákazníkovej fantázie, sú možnosti takéhoto mappingu takmer neobmedzené. Takáto dychberúca inštalácia na seba určite strhne pozornosť!

Páčil sa Vám článok?

Publikované: 22. januára 2022