Pally

DJ-ingu sa venuje od svojich 16-tich rokov. Za ten čas nabral kopec skúseností vo verejnom sektore a dokázal ich uplatniť aj v tom súkromnom. Jeho veľkou devízou je to, že sa dokáže prispôsobiť publiku a vie flexibilne reagovať na zmeny, či už v klube alebo v svadobnej sále. Dalo by sa povedať, že je to hudobne všestranne zameraný DJ, no dôraz kladie na kvalitnú hudbu akéhokoľvek žánru.

DJ OD ROKU:

2006

HUDOBNÝ ZÁBER:

komercia / oldies / techno

Ešte raz jedno veľké ďakujeme 😊 neskutočne si hral a dotvoril celú atmosféru 🙂 Nohy nás bolia ešte dnes 😄 ďakujeme ♥️
Marek a Sisa (hral DJ Pally)

V sobotu bol súčasťou našej svadby Dj Pally, chcem Vám len podať spätnú väzbu a to že bol perfektný aj ako DJ aj ako človek. Takže chcem ho aj takto Vám pochváliť. S niektorými ľudmi sme veru úplne spokojní neboli,ale Pally splnil naše očakávania nad mieru. Ďakujeme, že bol súčasťou nášho dňa, budeme ho odporúčať všetkými 10timi :)
Janka & Boris (hral DJ Pally)

Tu je Matej - zenich zo soboty. Este raz sme ti chceli podakovat, bol si super, aj vdaka tebe to dopadlo cele tak skvele 👌 uprimne som necakal ze potiahneme az do bieleho rana 😁 dik!
Matej (hral DJ Pally)

V sobotu to bola neskutočná “jízda”, ďakujeme veľmi pekne za všetko, od začiatku až po koniec! :) Moderovanie, zábava, zmenežovanie toľkého ľudu na foto,… Všetko bolo perfektné a užili sme si to, ešte teraz ma bolia nohy :D Pozdravujeme a prajeme pekný deň!
Michaela a Marek (hral DJ Pally)

Ešte raz by sme sa ti chceli poďakovať za atmosféru, ktorú si vytvoril na našom veľkom dni. Odviedol si perfektnú prácu, od moderovania až po mixovanie. Pretavil si naše predstavy do reality, takto sme si to chceli uzit a zažiť svadobnú párty ako sa patrí. Ďakujeme ešte raz, klobúk dole a budeme dávať na teba len len pozitívne recenzie a odporúčania 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lucia T. (hral DJ Pally)